Espressolover.dk

Philips espressomaskiner

Indeholder annonce- og reklamelinks

3.944,00 kr.
Philips 4300 series
2.185,00 kr.
Philips EP1200
1.429,00 kr.
Philips HD7888/01
2.469,00 kr.
Philips Series 1200
3.625,00 kr.
Philips Series 2200

Philips espressomaskiner er et af mange produkter fra Philips, der er kendt for at fremstille mange forskellige husholdningsprodukter og elektronik til hjemmet – Tjek udvalget af espressomaskiner her.

Espressomaskiner fra verdenskendte Philips

Philips er kendt og elsket over hele kloden for deres mange produkter til bl.a. husholdningen. Philips har i årtier produceret kaffemaskiner i eminent kvalitet og smart design, og nu er turen kommet til lækre espressomaskiner.

Selvom Philips espressomaskiner ikke udgør det største produktsortiment, er du sikker på at få en maskine, der brygger den bedste kaffe – uanset om du vil have en god og stærk espresso eller du sætter pris på en mildere americano eller måske en kaffe med mælk som cappuccino eller caffe latte.

Fordele ved espressomakiner fra Philips

Der er flere fordele ved Philips kaffemaskinerne, og hvis vi skal nævne nogle af de største fordele, vil det være:

  • Få en lækker og friskbrygget kaffe i løbet af få sekunder
  • Du kan tilberede kaffe efter din egen smag og ønsker
  • Nem vedligeholdelse og afkalkning med automatisk program
  • Bryg kun den kaffe du skal bruge og undgå spild

“Bønne til kop” funktionen male de friske kaffebønner, når de skal bruges, hvilket giver dig den bedste og mest velsmagende kaffe – hver gang.

Med Philips espressomaskinernes mange valgmuligheder, kan du brygge den type kaffe du synes bedst om, og du kan hurtigt brygge den kaffe, som dine gæster foretrækker, helt uden besværlig tilbereding.

Philips maskinerne kan brygge op til 5000 kopper kaffe mellem hver afkalkning. Når det endelige er tid til afkalkning, skal du blot blande vand og afkalkningsmiddel i vandtanken, så klarer maskinen selv resten – det kan da ikke være lettere.

En stor fordel ved espressomaskiner er, at du aldrig mere skal hælde hele eller halve kander kaffe i vasken. Her brygger du kun den kaffe du skal bruge, og du slipper for at spilde penge på kaffe, der aldrig bliver drukket.

Bestil din Philips espressomaskine online

Herover har vi samlet et udvalg af de mest populære Philips espressomaskiner, som alle kan bestilles online, hos nogle af de største webshops i branchen.

Bestil din Philips espressomaskine allerede i dag, og glæd dig til at nyde den første varme kaffedrik.

Ofte stillede spørgsmål om Philips espressomaskiner

Hvor tit skal en Philips espressomaskine afkalkes?

Maskiner med AquaClean filter kan brygge helt op til 5.000 kopper kaffe mellem hver afkalkning. Maskinen fortæller selv når filteret skal udskiftes og når det er tid til afkalkning.

Hvilken Philips espressomaskine skal du vælge?

Philips har fuldautomatiske espressomaskiner i flere prisklasser. Når du skal finde den kaffemaskine der passer bedst til dit behov, skal du bl.a. kigge efter vandbeholderens indhold, maskinens fysiske mål samt funktioner som antal kværnegrader, automatisk mælkefunktion, tilberedning af fuld kaffekande og hukommelsesfunktion.

Hvor finder du de bedste Philips espressomaskine tilbud?

De bedste tilbud findes ofte online. Espressolover.dk samarbejder med flere store webshops, og vi bestræber os på, at vise dig et bredt udvalg af de laveste priser.

“Bønne til kop” med Philips espressomaskiner

Med en fuldautomatisk Philips kaffemaskine bliver det ikke lettere at lave kaffe. Du vælger blot hvilken type kaffe du vil brygge, og så bliver bønnerne kværnet og kaffen brygget – helt automatisk

Foretrækker du en kaffe med særlig styrke eller smag?

På Philips espressomaskiner kan du justere mængden af bønner, så du får præcis den styrke, du bedst kan lide. Du vælger selv de type kaffebønner, som smager dig bedst, så du altid får brygget din optimale yndlingskaffe.

3.944,00 kr.
Philips 4300 series
2.185,00 kr.
Philips EP1200
1.429,00 kr.
Philips HD7888/01
2.469,00 kr.
Philips Series 1200
3.625,00 kr.
Philips Series 2200

Fandt du ikke hvad du søgte? Tjek også modellerne her:
DeLonghi | Melitta | Miele | Sage | Siemens