Espressolover.dk

Espressomaskiner over 6000 kr.

Indeholder annonce- og reklamelinks

7.861,00 kr.
Saeco Aulika Focus
7.453,00 kr.
Saeco Aulika Focus

Skal din nye espressomaskine være i den bedste kvalitet? Så skal du kigge i denne kategori, der indeholder espressomaskiner, der koster over 6000 kr.

Her finder du de fedeste high-end produkter.

Er du jagt efter de fedeste espressomaskiner?

I denne kategori præsenterer vi dig for nogle af de eksklusive espressomaskiner, der ligger i den dyreste ende af prisskalaen. Her finder du de absolutte topmodeller og du får maskiner der altid brygger den bedste kaffe.

Udvalget i denne kategori er enormt, og i skrivende stund er der ca. 150 espressomaskiner, du kan vælge imellem. Antallet svinger en smule efterhånden som Espressolover.dk laver aftaler med flere forhandlere, og endnu flere produkter kan præsenteres.

Hvilke espressomaskiner finder du her?

Som udgangspunkt er topmodellerne i de 3 kategorier, automatiske, semi-automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner, at finde her.

I gruppe med automatiske maskiner, finder du den type espressomaskine der bruges på caféer og kaffebarer, og som er for dig, der har en indre barista, og som elsker at eksperimentere med nye muligheder og sammensætninger.

Semi-automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner er for dig der gerne vil nyde en lækker kop kaffe af friskmalede bønner, uden alt bøvlet. Disse modeller brygger din kaffe hurtigt og let, og de fleste modeller lader dig gemme indstillingerne, så du får præcis den kaffe du ønsker – hver gang.

FAQ om de dyre og eksklusive espressomaskiner

Er en dyr espressomaskine pengene værd?

Hvis du holder af kvalitet og gerne vil have det ypperste og mest moderne – ja, så er de dyre espressomaskiner absolut pengene værd.

Laver en dyr espressomaskine bedre kaffe end en billig?

Ikke nødvendigvis, men de dyre modeller har funktioner som letter kaffebrygningen, og gør det nemt at lave mange forskellige slags kaffedrikke – både med og uden mælk. Kvalitet og design på en dyr maskine vil naturligtvære højere end på maskinerne i den lave prisklasse.

Kan du finde indbygningsespressomaskiner her?

Hvis du leder efter en indbygningsespressomaskine, er det i denne kategori, du skal finde den. Se bl.a. indbygningsmodeller med fast vandtilslutning eller kæmpe vandbeholder, masser af brygge indstillinger, kandefunktion og meget mere.

Hvilke mærker er de mest populære i denne prisklasse?

I den dyre ende finder du mærker som Siemens, Miele, La Marzocco, Sage og Rocket

Hvor kan du læse mere om hver model?

Hvis du vil læse mere om hver enkelt espressomaskines funktioner skal du klikke ind på maskinen. Så bliver du sendt videre til webshoppen, der forhandler produktet, og du kan se mere om specifikationer og funktioner.

Bestil din espressomaskine online

Køb din espressomaskine online. Her finder du det største udvalg, og du kan finde espressomaskiner i alle prisklasser. Her har vi fundet et udvalg af gode kvalitetskaffemaskiner, der koster over 6000 kr.

Tjek udvalget herover, og klik på de enkelte maskiner for at læse mere om produktet. Når du har besluttet dig for en maskine, kan du bestille direkte hos forhandleren.

Gå tilbage og se espressomaskinerne igen

Fandt du ikke hvad du søgte? Tjek også modellerne her:
DeLonghi | Melitta | Miele | Sage | Siemens